Hogyan tervezzünk praktikus előszobát? 6 tipp a tökéletes egyedi előszoba bútor tervezéséhez

Az előszoba az a helyiség az otthonunkban, ahonnan elindulunk reggel, ahova hazaérkezünk egy hosszú nap után, ahol a vendégeket köszöntjük. Éppen ezért fontos, hogy ez a sokszor másodrendű helyiség ne csak hasznos, hanem stílusos is legyen. Az egyedi előszobabútor tökéletes megoldás lehet, ha maximálisan ki szeretnéd használni a rendelkezésre álló teret, és egyedivé szeretnéd tenni az otthonod kapuját.

Ebben a blogbejegyzésben összeszedtünk 6 funkciót, amik nem hiányozhatnak egy praktikus és egyben esztétikus előszobából.

Leülési lehetőség

Tekintettel arra, hogy általában az előszobában vesszük fel és le a lábbeliket, érdemes egy erre a célra szánt ülőalkalmatosságot tervezni a helyiségbe. Ez a plusz kényelmi funkció minden korosztály számára előnyt jelent a készülődésnél.

A rendelkezésre álló hely méretétől függően ez a funkció megoldható akár egy kis mobil puffal, beépített szekrénybe integrált ülőkével vagy akár egy szélesebb paddal.

Nyitott, pakoló felület

Hazaérkezésnél jól jön, ha kéznél van egy olyan felület, ahova ledobhatjuk a kulcsokat, napszemüveget és táskát. Erre a célra érdemes külön dedikálni helytől függően egy kisebb polcot vagy akár egy nagyobb méretű konzolasztalt. 

Megbízható asztalost keres? Válassza a Modul Furniture csapatát!

Nézze meg referenciáinkat és vegye fel a kapcsolatot egy kötelezettségmentes konzultációra.

Viktória Ferencz
Viktória Ferencz
Egy kedves barátunk által jutottunk el Tamáshoz és csapatához. Konkrét elképzeléssel mentünk, tervvel a fejünkben. A személyes találkozás alkalmával már tudtuk, jó helyen vagyunk. Tamás sokat segített az eddigi tapasztalataival és jó ízlésével. Így készülhetett el a mi “álomkonyhánk” ami nem csak különleges számunkra, hanem praktikus és minőségi anyagokból összeállított. Bátran ajánlom őket Mindenkinek! Köszönjük a Modul Furniture csapatának!
Ákos Zsolt Szamalovits
Ákos Zsolt Szamalovits
Nagyon profi a csapat, csodálatos munkát végeztek! Mind a tervezési és mind a kivitelezési fázisban is nagy precizitást, részletességet, utánajárást tapasztaltunk, nem mellesleg minden újabb és újabb igényünkre türelmesen és tettre készen álltak. Így kéne minden vállalkozásnak működnie.
Renata Kovacs-Keszler
Renata Kovacs-Keszler
Maximálisan elégedettek vagyunk, az elképzelésünknek teljesen megfelelő, minőségében remek, egyedi bútort kaptunk. Csak ajánlani tudom! 👌🏻
Ottó Horváth
Ottó Horváth
Csak dícsérni tudom Tamás és Gábor profizmusát. Tamás a tervezés területén nagyon sokat segített a megfelelő méretek, elrendezés, szín kiválasztásában.Gábor pedig az egyes elemek elkészítésénél, beszerelésénél mutatta meg profizmusát. Csak mindenkinek ajánlani tudom Őket. Én már le is adtam a következő megrendelást.
Krisztián Fazekas
Krisztián Fazekas
Szeretnénk megköszönni a Modul Furniture munkáját! Mindamellett, hogy kedvesek, rugalmasak és segítőkészek, még PROFIK is csupa nagy betűvel! Minden elismerés az Övék! További sok sikert kívánunk Nekik! A jövőben nem csak ajánlani fogjuk Őket, de még biztosan lesz megoldásra váró feladat is számukra!
Zoltán T.
Zoltán T.
Maximálisan meg vagyok elégedve mind a csapattal mind az elkészült konyhabútorral. Több körös gondos tervezés és pontos kivitelezés, és ami az egyik legfonotosabb, hogy időben el is készültek. Sok jó ötletet kaptunk a tervezéskor és a színkiválasztásban is segítettek. Jó minőségű anyag-, és szerelvényhasználat.
Szabolcs Krajczár
Szabolcs Krajczár
Profi csapat, mindenkinek ajánlani tudom a srácokat! Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal! Kommunikáció, tervezés, kivitelezés 5 csillag! Nem utolsó sorban a rengeteg türelem amit mi kaptunk Tőlük! Jöhet a következő projekt!!! ,👍🤓
László Pilbauer
László Pilbauer
Maximálisan meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával. Nagyon szép konyhabútort készítettek nekünk, a megbeszélt időn belül, kiváló minőségben. Kedves, segítőkész emberek. Nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek!
Zita Lajtai
Zita Lajtai
Gyors, precíz, pontos munka. Gördülékeny munkafolyamat volt a tervezéstől a beépítésig. Határidőre elkészült, egy álom megvalósult! Köszönöm!

Nyitott ruha akasztó

Sokan nem kedvelik a nyitott ruhaakasztós elemeket, mivel olykor rendetlen hatást kelthet a sok kabát látványa. Azonban funkcionalitás szempontjából a nyitott fogas elengedhetetlen része egy jól működő előszobának. Hiszen elázott, havas, nedves kabátot, ruhadarabokat nem célszerű beakasztani a zárt szekrénybe a penészesedés veszélye miatt.

Egyedi előszoba bútor gyártás Győrben - Modul Furniture
Elkészült egyedi előszoba bútor ügyfelünk részére

Zárt ruhatároló

Ahhoz, hogy az otthonunk belépő helyisége mindig rendezett hatást keltsen, nagy szükség van a zárt ruhásszekrényekre. Nagy előnye, hogy az éppen aktuálisan nem hordott dzsekiket és kabátokat el tudjuk rejteni szem elől, viszont szükség esetén mégis kéznél vannak.

Egyedi előszoba bútor elkészült munkáink közül
Egyedi előszoba bútor gyártás Győrben - Modul Furniture
Egyedi előszoba bútor elkészült munkáink közül

Zárt cipőtároló

Fontos kiemelni, hogy az előszobában tárolt cipőket nem érdemes vegyíteni a textil ruhadarabokkal, az esetleges baktériumok miatt.

Célszerű a cipőket és kabátokat két egymástól teljesen elkülönülő tárolóelemben elhelyezni. Ezzel megelőzhető, hogy a lábbelik kellemetlen szaga átjárja a kabátokat, dzsekiket.

Egész alakos tükör

A gördülékeny reggeli készülődés érdekében fontos, hogy az előszobában indulás előtt ellenőrizni tudjuk magunkat, hogy minden rendben van-e a külsőnkkel. A praktikus funkciója mellett, nagyméretű tükrök remekül tágítják a teret, ezzel egy kellemesebb térérzetet okozva.

Összefoglalva, egy jól megtervezett előszoba nemcsak funkcionális, de esztétikailag is vonzó lehet, amely harmonikusan illeszkedik otthonunk stílusához. Tekintse meg elkészült munkáinkat és vegye fel a kapcsolatot a Modul Furniture-rel, és kérjen ingyenes ajánlatot még ma. Legyen szó akár a bejárati tér átalakításáról, akár egy teljes előszoba megújításáról, szakértőink minden lépésben támogatni fogják Önt, hogy az eredmény pontosan olyan legyen, amilyenre mindig is vágyott.

Facebook
Email
LinkedIn
SZERZŐ
Mile Tamás

Mile Tamás

Üdvözlöm! Mile Tamás vagyok, A Modul Furniture Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Cégünk minőségi egyedi bútorok gyártásával, tervezésével és beszerelésével foglalkozik Nyugat-Dunántúl területén.

INGYENES

Ingyenes konyhatervezési útmutató

Amit mindenképp érdemes tudnia ha konyhatervezés előtt áll.

PROFI ASZTALOST KERES?

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL